Snack-on-the-go

Endelig er den nye græske yoghurt Atea ude i butikkerne.
Prøv den proteinrige snack-on-the-go og få et sundt, lækkert og nemt måltid,
som holder dig kørende ligegyldig hvornår på dagen du har brug for det!

#flexforatea

Græsk yoghurt
Atea


Endelig er den nye græske yoghurt Atea ude i butikkerne. Prøv den proteinrige snack-on-the-go og få et sundt, lækkert og nemt måltid, som holder dig kørende ligegyldig hvornår på dagen du har brug for det! Atea kommer i to lækre varianter. Blåbær & Solbær eller Mango & Passionsfrugt. Atea er pefekt til dig, som går op i din krop og vil have et fedtfattigt og proteinrigt måltid. De kommer i smarte 200 grams bærger med ske i låget – nemt, hurtig og dejlig mættende! Den nye Atea indholde 16 gram protein som kick-starter din dag med masser af energi. Skal du ned og træne, har du en lang dag på arbejde eller er du bare lækkersulten? Så er den nye Atea græsk yoghurt lige noget for dig! Atea forhandles i dagligvareforretninger og kiosker i hele landet. Så kom afsted og få dit energilager fyldt helt op!

Mød Kevin
Magnussen


Vil du have fart og action ligesom Kevin Magnussen, så kan Atea hurtig gå hen og blive din nye craving! Den kun 21 årig Kevin udlever enhver drengs drøm og køre Formel 1 for McLaren. Den travle hverdag gør også at tingene ofte skal gå hurtig, hvilket smitter af på kosten, som er et vigtigt punkt for energiniveauet. Derfor er Atea blevet en hurtig, sund og nem løsning for den talentfulde Kevin. Kevin Magnussen er ambasadør for Atea og med til at fortælle dig hvordan Atea kan gøre din hverdag nemmere og sundere. Spis Atea og mærk forskellen i dig hverdag, ligesom Kevin Magnussen.

Se reklamefilmen

Vind en drengerøvstur


Nu har DU muligheden for at vinde en drengenrøvstur for 4 med Formel 1 køreren Kevin Magnussen.

Mød Kevin, og få muligheden for at få taget billeder sammen og sidde i hans McLaren racer. Mærk suset når du står på første række til et Formel 1 løb med dine venner, og gør jer klar på en tur i aldrig glemmer!


Arla Atea Group P/S
Sønderhøj 10-12
DK-8260 Viby J
Denmark
Tel. +45 89 88 10 00
Fax +45 86 28 18 38
Email: atea@arlagroup.com